Rabu, 28 Disember 2011

Sekdar update entry sebelum tempoh tamat xD

*at Felda Residence :)


Assalamualaikum ..

Hye , hmmph , taklama lagi , nak sekolah . Dan , bila dah sekolah no internet , no computer . Yeah , know that . And , sebenanrnya fiqah menyesal sbb dapat 4 A je . sedangkan , fiqah boleh buat lebih baik dari itu . Cuma , yelah , study last minute sangat . So , form 2 ney , nak buad bebetul .


Tadi , kawan fiqah tengok kelas , die dapat petang . Dia cakap budak asrama je pagi . ohh tidak . Tanak , nak pagi , kenapa sekolah buat 2 Sesi ? ohh , sebab bilangan pelajar semakin meningkat . Maybe .


Okey , Its not important samaada petang atau pagi yang penting belajar . Yeaa ! berusaha !


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Arghh , sakit hati betul lha aku dengan adik aku ney . rasa nak cekik je die . pukul 1 sampai sekarang tak habes-habes nak main . Lepastu , ku......rang ajar . Eiiiiii , (sambil menghentak kaki dan mengepal penumbuk) .

Lama-lama cuti sekolah ney buat aku jadi gila jea .

Tata

2 ulasan:

miSz tUna berkata...

hehe. rilek2 je fiqah. kalau dah besar nanti kita akan rindu zaman kita muda-muda.. hehe :) enjoy your life.. and yes, study elok2 supaya masa depan ada pilihan utk fiqah buat apa yang fiqah nak..

all the best :)

Miss Sweet berkata...

hehe . yeahh , all the best :D thanks kak wani :D