Ahad, 11 Mac 2012

They are my truly friends

Assalamualaikum ..


Haha , amek kau , berapa kali nak buat post ? ehhh , bersyukurlah , susah tau nak datang mood buat post niii ♥ Haha . Kay tajuk ni sangatlah jarang dibuat olehku .


Truly and sejujur-jujurnya , saya sangatlah menghargai persahabatan . Yee , sangat tidak ternilai harga dia . Saya juga sangat meghargai orang yang menghargai saya .


Isya , Nani , Izzati . Nama-nama nilah yang bermain di kotak fikiranku . Pada aku diorang ni special sangat . Kepada Isya ,  kite tak kesah pun , awak luahkan apa yang terbuku dalam hati awak tu . Kita faham dan kita tahu perasaan awak tu macam mana . So , kite cumaa nak awak happy :)


Kepada Izzati , kita tahu awak takkan bace blog kita . Sebab , awak bukannya penggiat blog macam Isya dan Nani . Tapi , kita nak ucapkan banyak-banyak thank youu , sebab selama ni , awak sabar dengan perangai kita yang suka merajuk , bad mood and blah..blah..


Kepada Nani , maafkanlah kita , kalau kita ada singgung perasaan awak yee . macam rasa ada buat banyak salah la . Haha , tapi , janji dengan kita masa lawatan ke Perak nanti awak duduk sebelah kita kay .


Saya didorong untuk buat entry ni lepas terbaca entry Isyokk .

Saya dah tak mampu nak cakap ape-ape . Yang saya tahu saya sayang awak semuaa . Ehem , lari topik sekejap . Saya pun sayangg jugak kat Family sayaa . Hahha ♥


Kbaiii ~

5 ulasan:

Cik Polka berkata...

Raf comeeeeel :p

Miss Sweet berkata...

lahh . tetiba pulak kita comel *kembang+kentut+

Tanpa Nama berkata...

Okey , kitee memang bukan penggiat blog .

Miss Sweet berkata...

haha , izzati ea ? letaklah nama .

Tanpa Nama berkata ...

mwahahaha xD

Cik Polka berkata...

Hahaha :D