Rabu, 25 Julai 2012

Budak kaya

Salam , hai . Korang tau tak  maksud desperate tu ape ? Madah kalau taktau . Raf bukan desperate sangat okay . Setakat * . Dan , tolonglah bezakan yang mana beria yang real dan yang tak real . Raf buat beria malam tu just untuk happy-happy . Yang emo sangat apesal ? taulah awak tukan kayaaa --'


Sokay , Raf maafkan even masih sakit hati and even dia tak minta maaf . Raf masih ada mak bapak . tak desperate lagi pun --' Oleh sebab tu , jangan risau Raf takkan amik satu sen punn . Tak hinginn ! Tolonglah ~ Cuba faham sikit . Bukan nak mengungkit , tapi Raf pun manusia . ada hati , perasaan . Kalau asyik pendam je rasa sakit hati tu , boleh jadi gilaa tau tak . So , cara yg terbaik , menangis ,k .


Hai , budak kaya . Mesti awak dah puas hati sekarang . dan kita tak tau apa salahnya beria kan ? kfinee , budak kaya tak pernah beria dan sentiasa cool , kan ?

k,bye

Tiada ulasan: