Selasa, 11 Disember 2012

The date




Assalamualaikum


Bonjour everyone . Kekeke , Harini 12.12.12 . Yeaayyy , such a beautiful date . Yeah I know , it is only a date not give any special meaning . But , don't you think next year we'll never get this awesome date like this because next year it'll become 12/12/13 . Kikiki . So , it must to me to update the blog today .


So , nothing special today . Just want to inform you that yang next week , me and my family akan pergi pantai . Yeaaaah ! Bestnya . Walaupun tak pergi melancong tempat yang jauh , tapi aku tetap happy sebab dapat pergi pantai . Paintai lah the best , you know . Awesome . Aku tak sabar nak mandi pantai and catch the air . Amboi , broken nya english aku ni .


But , I got the bad news . My friend , Nur Elysa bt Azmi hilang daripada rumah dia pada hari sIsnin jam 12 malam . Ya Allah , first time dengar daripada Izzati I feel so shocked and panic . Even , tak rapat sangat . Kerisauan itu tetap ada . I hope , she will be fine and balik ke rumah dia secepat yang mungkin . Lindungilah dia Ya Allah :'(


Alright , my brother tengah membebel pasal GB wifi nak dekat habis . And , he forced me to close the internet . So , ikut je lah . hmph . 


Kbye , Assalamualaikum :)



Tiada ulasan: