Khamis, 4 Ogos 2011

annoying betul lah

awak sume , HEHE . tadi ada budak ni , dia berbual dengan saya tau . dia ckp , budak kelas dia cakap yang Fiqa suka dekat tutt , and tutt suka dekat Fiqa n kiteorang couple . what the .. ? ehh , janganlah melampau macamni awak . saya ngan tutt kawan jelah . -,-


urmm . macammane entah berita tak bijak tu timbul . pelik aku . siapa yg mulakan ? macam mintak penyepak je . HAHA . apa-apa jelah makcik . emm , sekarang nih , budak perempuan dah takda sifat malu ke ? pergi hantar surat dekat budak perempuan lain dan gelar perempuan tu betina . wajarkah ? ayat yang selalu kt dapati pada surat ialah :


weyh betina , kau jangan kacau hubungan aku dengan tutt . aku ni , dah couple dengan tutt . so , aku tanak kau jadik orang ketiga . kau faham ? bila kau dah reply surat ni , letak dekat pili bomba .

HAHA . ayat terakhir dia tak boleh bla betul . masih wujud betina macam tu kan ? haha . sabar jela .

okey awak . tata .

1 ulasan:

nur izzaty berkata...

ha3 . x leh blaa . ayat dye yg t'akhir .
anyway . i'm very sad . coz . this is my first time get a letter at STaND !! and the letter made me angry wif the person who sent that letter .