Selasa, 23 Ogos 2011

Nothing to say


Gulp , Haha . tadi kan , gua berlakon . err , horrible gila kot . sebenarnya berlakon ni oral untuk subject English , but , cikgu dah lama tak masuk . So , buat hari ni .

Huhu . wa punya watak --> Hans Bjelke . and Narrator part 2 . yeah , seems like simple . tapi , nak menghafal bukan main payah lagi .

oke , yang tak boleh blaa nyer , mase tu , aku sebagai narrator part 2 . aku kena cakap 'KEBAABOOM' (bunyi letusan gunung berapi) . Tapi , aku kena cakap lepas aku duduk atas kerusi . kerusi tu kiranya rakit .(raft) . Haha. Aku kena duduk sbb aku ialah Hans Bjelke

And , tiba masanya . Aku dengan excitednya cakap 'KEBABOOM' . erk ? Ya,Allah . aku belum duduk atas kerusi ! . kawan au dah mengekek ketawa .

Aku pun ikut ketawa . Then , aku buat lg satu kesilapan . erghh , DAMN !



Rase macam nak tutuptutup je muka ni , nyahh . haha .
oke TATA .

2 ulasan:

nur izzaty berkata...

ha3 .. I say NEJ !! NEJ !! huh !! why u so deaf ?? he3 ..

Miss Sweet berkata...

yelha . gementar lha mse tue