Jumaat, 19 Ogos 2011

Awak,,



awak , betul . saya x terfikir pun , nak baca mende alah tu . kita tak merajuk pun . kita cuma terkejut . tapi , kita harap awak yg baca sajak tuh . yela. kita kan dah biasa dah baca sajak . awak bakat baru . sebab tu , cikgu pilih awak .

tapi , kita berharap . awak tak balik Terengganu . Actually , kita pun takut nak baca kat depan . hee ~ . kalau kita takut , apatah lagi awak , kan ?

yela , kita berdua kan Januari . Haha

I really hope that u will read the poems . Awak , kita betul-betul tak tau nak cakap apa .

Err ,.... humm .

Okey , stop . ada cerita lagi satu .

semalam , cikgu suro buat kad raya untuk subject seni . excited gila boleh ?

Then , tuptap , mood aku terus terbantut .why ? coz , masa tu , kawan sebelah aku tanya .'awak,awak buat bentuk ape ? aku jawablah bentuk ketupat .


pastu , ary ni dye bawak , sebijik mcm aku . sampai kawankawan aku cakap .'ehh ,dye punye sama mcm Rafiqah' . 

erghh , tensen gila lahh . pastu dye tye , 'awak , depan tu awak wat garis-garis eaa ? x anyam ?' . aku geleng je . da sakit hati kann ?

pastu dye cakap apa tah . aku lupa . yg aku dengar perkataan 'jahat/kejam'

aku cakap kat die balik 'awak yg kejam bab tiru kita punya kad raya ' dalam hati mengutuk *dasar copycats .

pastuh , dye ketawa . aku pelik ? die ni ... . dye cakap . 'awak suka buat lawak and buat kita ketawa lah' . erkk ? bia betik kauu ? aku ad buat lawak ? hinss . senyum jelah *terpaksa

yela , aku tawu muka aku ni macam muka raja lawak lah kann ?

okelah . bye sume

p/s : lagu blog aku nih , mampu wat aku menangis . teringat kat dye . lagu ni jugak yg dye nyanyi mse kiteorang baru lepas amik gambar . saya rindu awak ! :'(

2 ulasan:

nur izzaty berkata...

nie mezti aleesa an .. lawak syakk ..

Miss Sweet berkata...

lawak gile an ? biasa r tuh