Sabtu, 16 Julai 2011

Boring siket

HAHA . saya boring . tak tawu nak buad ape . nak wat keje x berfaedah ary ni . hikhik . okey-II . nak cite nih . Fiqa ngan Nani da agree each other nak kumpul duit , then , bulan 11 or 12 ni nak pegy music class . whoaa . excited gile wohh . HAHA .


yapp . Fiqa mengaku tu berita yg sangat gembira . hehe .ade sebab gak Fiqa na msuk music class ni . b'cause  Fiqa tanak da fikir psl si dia . why ? sebab , Fiqa dah buang dia jauh-jauh dari hidup Fiqa , even Fiqa masih ada pertalian yang tidak jelas dengan dia . Dia betul-betul dah buang Fiqa dari hidup dia . If , he can do it , why can't I do the same thing to him ? rasekan lah . sampai m**i  Fiqa tanak tegur dia dah .


HAHA . Fiqa ingat dia baik sangad , tapi tak . eyh , Fiqa tak peduli lah , kalau dia buat macam tu , ingat orang heran ke ? but , Fiqa rase sedih jugak b'cause Fiqa da x bley share anything dngn die . its okay , u can survive without him besides u , k ?
oke , tata .

p/s : nani , main guitar ke piano ? HAHA

4 ulasan:

Cik Polka berkata...

gitar kod . sbb kite da ade gitar , senang lhaa . piano tuu susa nak beli . mahal pulok tuu . how aboud u ? :)

Miss Sweet berkata...

haa ? awk da adew guitar ?

Messy Girl berkata...

fiqa kuat la...fiqa leh survive
fiqa kan muda lagi..... :)
pnjg lg jalan fiqa
jgn sedih2 k

Miss Sweet berkata...

tengs akak ! coz bg support . akak pun jngn selalu sedih2 eaa